Kunde anmeldelser

Her kan du læse hvad vores kunder har at sige om os.

5

11 anmeldelser

Super forretning!

Det er altid godt at have været igennem dine hænder.

Meget tilfreds med behandlingerne hos Anni! �
Vil klart anbefale hende til andre!

Fantastisk behandling, god forklaring på problemer og løsninger.

Kan kun anbefale en tur derud.

Anni er en fantastisk behandler. Jeg er kommet “Hos Anik” gennem mange år, hvor Anni har rettet diverse ubalancer. Jeg giver Anni min varmeste anbefaling!

Jeg kan huske min første gang jeg så Anik udføre kranio sekral terapi. Jeg var meget skeptisk og kunne ikke rigtig tror på at dette faktisk gjorde en forskel på din krop. Jeg prøvede at få behandlet min len og skulder/nak og jeg blev forbavset overrasket over hvor stor og god virkning dette har. Jeg er rigtig glad for at have prøvet det og kan kun anbefale det på stærkest vis. Hvis du døjer med noget så ta en snak med Anik. 😊👍🏽🙏🏽

Igennem en årrække gik jeg ofte ved Hos Anik.

Jeg har ikke oplevet en bedre behandling hos andre behandlere, som ved Hos Anik. Ganske enkelt påg af de behandlinger der bliver anvendt, er for mig langt bedre, end almindelig fysioterapi mm.

Jeg oplevede at der blev gået i dybden og ikke bare på den øvre overflade.

Ikke bare på mig selv virkede det, men et akut syg føl jeg havde med nyreslag, kom der bedring allrede dagen efter behandling fra Hos Anik - når en hest får nyreslag, skal de døde muskelceller udskilles, for at der kan komme nye. Og det gjorde det først efter behandling ved Hos Anik, føllet blev rask og i dag 15 år og normal fungerende.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Hos Anik.