Glade og sunde fødder med fodpleje

Er du på udkig efter professionel og erfaren fodpleje? Hos Anik Fodpleje og kropskorrektion står jeg til rådighed som din dedikerede fodplejer med mange års erfaring indenfor området. Gennem årene har jeg hjulpet et væld af klienter, herunder gravide, personer med ligtorne, fodvorter og ældre, med at opnå sunde og velplejede fødder. 

Du finder min klinik i Herning, og jeg har allerede hjulpet mange tilfredse klienter fra nær og fjern som Vejle, Holstebro og Silkeborg. Tag kontakt, hvis jeg også skal hjælpe dig.

Kontakt mig

Afslappende og behagelig fodpleje

Jeg tilbyder en omfattende og effektiv fodpleje, der udføres med omhu for dine fødders sundhed. Fodbehandlingen starter altid med et forfriskende fodbad, for at rense, men også for at skabe en afslappende start på behandlingen. Her tager jeg særligt hensyn til dine  behov, og jeg sikrer, at behandlingen skræddersys til dine individuelle ønsker. Uanset om du døjer med tør, hård eller sart hud, sørger jeg for at dine fødder bliver forkælet, og at du får en god oplevelse. 

Min fodpleje består også af:

  • Klipning af dine negle
  • Behandling af ligtorne, hård hud, fodvorter, neglesvamp, nedgroet negl m.m. 
  • Slibning af negle og fødder
  • Aflastning efter behov
  • Fodmassage med fodcreme, hvis du ønsker det
  • Vejledning om, hvad du kan gøre af gode ting for dine fødder
  • Opfølgning, hvis der er behov for det.

Se mine priser på fodpleje

Fodpleje i dit hjem

Er du forhindret i at møde op i min klinik af forskellige årsager, er det ikke et problem. Hos Anik tilbyder jeg også at komme hjem til dig og ordne dine fødder. Ved at vælge hjemmebesøg kan du forvente den samme kvalitetsbehandling, som du ville modtage i  klinikken. Dette er en ideel løsning for ældre klienter eller dig, der har svært ved at bevæge sig udenfor. Jeg bringer den nødvendige ekspertise og udstyr med mig, så du kan nyde en professionel fodbehandling. 

Book tid i dag til fodpleje

Giv dine fødder den omsorg, de fortjener, og book din tid i dag. Kontakt mig i dag for at booke tid til fodpleje, og lad os sammen arbejde mod sunde og glade fødder. Er du også på udkig efter zoneterapi, kranio sakral terapi eller kropskorrektion, tilbyder jeg også det.

Ring på telefon 2175 0681 eller send en mail til kontakt@anik.dk. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular, så hører du fra mig snarest. 

Tag kontakt til mig