Helhedsorienteret smertebehandling

Oplever du smerter, der sætter en stopper for din glæde og daglige gøremål? Er du ramt af ryg- eller lændesmerter, piskesmæld, smerter i underlivet eller måske skuldersmerter og føler du ikke at du kan finde en behandling, der hjælper dig? Hos Anik Fodpleje og kropskorrektion i Herning har jeg mange års erfaring med smertebehandling, hvor jeg sammensætter behandlingen ud fra din historie og smerter. Min smertebehandling er helhedsorienteret og betyder, at jeg tager udgangspunkt i krop, sind og sjæl.

Kontakt mig

Smerter påvirker os fysisk og psykisk

Behandlingen Hos Anik er skræddersyet til at tackle dine specifikke problemer og smerter. Når et menneske oplever smerter over længere tid, er kroppen konstant belastet, hvilket skaber en stressreaktion. Stressreaktioner påvirker os ikke kun fysisk, men også psykisk. Dette kan manifestere sig i træthed, søvnløshed, angst, depression og fordøjelsesproblemer. Min helhedsorienterede tilgang stræber ikke kun efter at lindre de umiddelbare symptomer, men også for at forstå de underliggende årsager til smerten. Ved at arbejde med både det fysiske og psykiske aspekt søger jeg at genskabe balance og forbedre din overordnede livskvalitet.

Jeg kan for eksempel hjælpe dig med følgende smerter:

  • Ryg-, lænde- og nakkesmerter
  • Piskesmæld
  • Mavesmerter
  • Smerter i underlivet

Ring gerne til mig for at få en snak, hvis der er noget, du er usikker omkring.

Smertebehandling, der omhandler zoneterapi og kranio sakral terapi

Hos Anik er zoneterapi og kranio sakral terapi hjørnesten i min holistiske smertebehandling. Zoneterapi retter sig mod kroppens reflekszoner på fødder, hænder og ører, genskabende balance via målrettet tryk.

Kranio sakral terapi er en skånsom behandlingsform med fokus på kraniet, rygsøjlen og korsbenet. Jeg frigør spændinger og forbedrer den væske, som støtter og beskytter centralnervesystemet mod skader, lindrende smerte og fremmer naturlig heling.

Sammen udgør zoneterapi og kranio sakral terapi en kraftfuld kombination (kropskorrektion), der ikke blot lindrer symptomer, men også søger at forstå og behandle årsagerne til smerte. Denne kombinerede tilgang sikrer, at behandlingen ikke blot fokuserer lokalt, men tager hånd om hele kroppen, skaber optimale vilkår for effektiv smertelindring og helbredelse. Hos Anik er mit mål at genoprette din balance og fremme velvære gennem skånsomme, men effektive metoder.

Kontakt mig for at høre mere om smertebehandling

Hos Anik er jeg dedikeret til at tilbyde individuel og helhedsorienteret smertebehandling, der ikke kun lindrer symptomer, men også søger at forstå og finde årsagerne. Jeg stræber efter at skabe en varig positiv indvirkning på dit velvære.

Så uanset om du kommer fra Silkeborg, Vejle, Holstebro, Herning eller omegn, ser jeg frem til at høre fra dig.

Ring på telefon 2175 0681 eller send en mail til kontakt@anik.dk. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular, så hører du fra mig snarest. 

Book din tid i dag