Kropskorrektion

Er en sammen sat behandlingsform af hele kroppen. Med udgangpunkt i zoneterapiens principper - som er en faktor som er styrende for vores organsammenspil og kredsløb. samt >Kranio Sakral terapien- som er en faktor der påvirker og afspænder vores nervesystem.

Behandlingen tilrettelægges i forhold til dit problem/smerter.

Derudover bruger jeg muskelspændingsmassage og korrektion ( dvs. manipulation af de store led.)

Dette betyder at jeg arbejder på 4 niveauer knogler/muskler, kroppens engergibaner, organsamspillet samt den emotionelle faktor, vore tanker/følelsesmæssige reaktioner i forskellige situationer.

Denne behandlingsform betyder at der arbejdes med den enkelte person udfra det hele menneske. Smerte – årsag – kompensation.

I min verden kan en fysisk smerte påvirke psyken, Samt en psykisk krise/ sygdom kan give fysiske smerter.

Behandlingen kan afhjælpe spændinger, smerter, nedsætte stressniveauet, ændre din kropsholdning. Giver mere energi og øget velvære når kroppen frigøres for spændinger/ smerter – eller vi ved dialog finder en årsag til netop dit problem.

Jeg arbejder holistisk, dvs. cirkulært, intet er stationært. Det er vigtigt vi kan finde årsagen og derfra finde en løsning for at lindre evt. frigøre problemet.

Mit motto er: det er aldrig for sent at gøre noget.

Aldersgrænser, har jeg ingen, da jeg har kunder fra før fødsel, dvs. har været medvirkende til ved behandling at en graviditet kunne lade sig gøre.

Har babyer der er urolige, ofte er det små fastlåsninger der er sket under fødslen.

Korrektion af urolige børn, da det mange gange er spændinger forårsaget ved leg og tummel.

Ellers har jeg ingen grænser for hvad jeg siger ja til. Da jeg jo til enhver tid har pligt og ret til at henvise til relevante instanser. Hvis ikke mine kompetencer rækker.

Jeg arbejder ud fra en høj etik, tavshedspligt samt tillid og tryghed.

Mvh. Anik ( Alternativ nydelse i Kroppen )