Kropskorrektion

Er du på udkig efter en unik tilgang til kropsterapi og kropskorrektion? Siden 1996 har jeg hjulpet utallige klienter med min særlige behandlingsmetode, hvor jeg kombinerer zoneterapi og kranio sakral terapi. En metode, som har vist sig at have en indvirkning på næsten enhver skavank i kroppen. Hos Anik Fodpleje og kropskorrektion, i Herning tæt på Vejle, Holstebro og Silkeborg, har jeg en holistisk tilgang, som betyder at jeg arbejder med det hele menneske for at skabe balance og velvære.

Kontakt mig

Kropskorrektion forener zoneterapi og kst

Min tilgang til kropskorrektion bygger på en kombination af zoneterapi og kranio sakral terapi. Alle behandlinger er individuelle og tager udgangspunkt i dig.

Gennem zoneterapi identificerer jeg kroppens problemområder, mens kranio sakral terapi bruges til at afspænde og afstresse kroppen fra påvirkningen af skader. Behandlingen fremmer også blodcirkulation og lymfesystemet, hvilket styrker kroppens evne til at regenerere sig selv.

Jeg arbejder med en dyb forståelse for, at vores fysiske krop, mentale sind og sjæl er uløseligt forbundet. Ved at løsne op for både de fysiske og psykiske udfordringer, skabes der grobund for balance og fornyet energi på alle niveauer.

Kropskorrektion kan lindre mange problematikker, her er kun et lille udpluk:

  • Svækket immunforsvar
  • Fertilitetsproblemer
  • Smerter
  • Gener fra graviditet
  • Stress
  • Sorg
  • Psykisk ubalance
  • Og meget mere.

Fertilitet og støtte til naturlig graviditet

I et moderne samfund, hvor kravene fra uddannelse, karriere og familieliv kan være overvældende, oplever mange kvinder en stigende udfordring i forhold til fertilitet. Den hektiske livsstil, presset fra deadlines, og den konstante strøm af ansvar kan føre til stress, ubalance i kroppen og hæmme modtageligheden.

Stress og mentale påvirkninger kan manifestere sig fysisk og påvirke fertiliteten. Mit fokus er at hjælpe kvinder med at tackle disse udfordringer og skabe en sund og afslappende tilstand i kroppen. Via kropskorrektion arbejder jeg blandt andet med at forstå og lindre de mentale og emotionelle byrder, som det moderne liv kan skabe. Gennem behandlingen søger jeg at genoprette balancen i din krop og skabe ro til at opnå en naturlig graviditet.

Book tid til kropskorrektion i dag

Oplever du ubalance i dit liv? Det er aldrig for sent at gøre noget, så tøv ikke med at rette henvendelse. Har du spørgsmål eller er i tvivl om kropskorrektion kan hjælpe dig, så ring i dag og få afklaring.

Ring på telefon 2175 0681 eller send en mail til kontakt@anik.dk. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular, så hører du fra mig snarest. 

Book din tid i dag